TemplateGoal

Mutakhir

Artikel Terkini

MERDEKA ! MERDEKA ! MERDEKA

Sunday, August 30, 2009

Panglima mengucapkan Selamat Menyambut Merdeka ke 52. Hayatilah kemerdekaan dengan keinsafan. Sambutan kemerdekaan bukannya bertujuan untuk berpesta atau berparti sehingga malam, tetapi ianya sebagai peringatan ke atas usaha-usaha pejuang-pejuang kita dahulu yang membebaskan Negara Malaysia ini dari belenggu penjajah yang mengaut segala hasil mahsyul Negara disamping merosakkan budaya, agama dan bangsa ini.

Oleh itu panglima menyeru semua rakyat Malaysia supaya insaf dan sedarlah bahawa nikmat kemerdekaan itu akan hancur jika kita tidak menjaganya dengan baik. Jangan harapkan kepada bangsa asing, mereka suka kita hancur.


Kepada rakyat yang suka sangat mengajak bangsa asing untuk masuk campur tangan hal ehwal dalaman negara kita, sedarlah bahawa usaha anda dilaknati oleh majoriti rakyat dan Allah.


MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

0 comments:

Post a Comment

Apa kata Blogger

  • GELOMBANG MERAH 2.0 - Salam Semua peminat KedahTimes, Jom kita mulakan semual gelombang yang satu masa dulu telah menjadi fenomena di Kedah dan Di Malaysia. Dulu Gelombang Mer...
    5 months ago
  • Umno kena kencing??? - *SOKONG MEMBAWA REBAH* Pakatan Rakyat telah berjaya mematahkan usaha-usaha UMNO untuk menarik sokongan institusi agama di negeri Selangor bagi menyokon...
    6 years ago