TemplateGoal

Mutakhir

Artikel Terkini

Menyelewengkah Nik Aziz?

Tuesday, October 25, 2011

Jika kita teliti segala tindakan dan kata-kata Nik Aziz, adakah ianya menjurus kepada menegakkan atau memperjuangkan Ahli Sunnah Wal Jamaah?


Kenapa semua kata-kata atau tindakan Nik Aziz menampakkan yang ianya berlawanan dengan ajaran Ahli Sunnah Wal Jamaah? Kenapa agama hendak disamaratakan? Kenapa Pemimpin utama negara boleh diberikan kepada bukan Islam seperti di Pulau Pinang?

Apakah ini semua ada disebut dalam ajaran Islam? Kenapa Nik Aziz sangat condong menyebelihi HARBI dalam bab-bab yang melibatkan Islam? Contohnya murtad di Selangor, BERSIH diketuai Ambiga, Peliwat menjadi Perdana Menteri dan Lim Guan Eng ibarat Khalifah Umar.

Kenapa?

0 comments:

Post a Comment

Apa kata Blogger

  • SELAMAT TAHUN BARU 2016 - Assalamualaikum semua pengikut KedahTimes. Selamat tahun baru masehi 2016. Moga dengan kedatangan 2016, kita berolehi kejayaan terutama dalam membangunkan...
    11 months ago
  • Umno kena kencing??? - *SOKONG MEMBAWA REBAH* Pakatan Rakyat telah berjaya mematahkan usaha-usaha UMNO untuk menarik sokongan institusi agama di negeri Selangor bagi menyokon...
    5 years ago