Menyelewengkah Nik Aziz?

Tuesday, October 25, 2011

Jika kita teliti segala tindakan dan kata-kata Nik Aziz, adakah ianya menjurus kepada menegakkan atau memperjuangkan Ahli Sunnah Wal Jamaah?


Kenapa semua kata-kata atau tindakan Nik Aziz menampakkan yang ianya berlawanan dengan ajaran Ahli Sunnah Wal Jamaah? Kenapa agama hendak disamaratakan? Kenapa Pemimpin utama negara boleh diberikan kepada bukan Islam seperti di Pulau Pinang?

Apakah ini semua ada disebut dalam ajaran Islam? Kenapa Nik Aziz sangat condong menyebelihi HARBI dalam bab-bab yang melibatkan Islam? Contohnya murtad di Selangor, BERSIH diketuai Ambiga, Peliwat menjadi Perdana Menteri dan Lim Guan Eng ibarat Khalifah Umar.

Kenapa?

0 comments:

Post a Comment

Apa kata Blogger

  • Benarkah seperti apa yang dikata - Isu hangat ini disiarkan oleh blog TheKedahReport yang dikatakan melibatkan seorang Exco Kedah yang bertandang ke Johor. Selepas itu terdapat komen atau ...
    8 months ago
  • Umno kena kencing??? - *SOKONG MEMBAWA REBAH* Pakatan Rakyat telah berjaya mematahkan usaha-usaha UMNO untuk menarik sokongan institusi agama di negeri Selangor bagi menyokon...
    7 years ago